Eesti pealinna kaheksa linnaosa lehtedest nelja annab 2021. aastal välja Krabu Grupp. Toimunud pakkumiste tulemusena sõlmis ettevõtte lepingud Lasnamäe, Põhja-Tallinna, Kristiine ja Haabersti linnaosavalitsustega. Kõigi ajalehtede lugejaskond kokku on umbes 250 000 inimest.

Tallinna linnaosade ajalehed on reeglina igakuised väljaanded, kus kirjutatakse linnaosa elust, seal toimuvatest sündmustest, antakse operatiivset teavet muutuste ja uuenduste kohta ning muud kohalike elanike jaoks aktuaalset infot. Pakkumisi oma trükiperioodika väljaandmiseks korraldavad linnaosavalitsused igal aastal. Krabu Grupi hinnapakkumised osutusid parimaks neljas kaheksast linnaosast ning nüüd vastutab ettevõte tekstide tõlkimise ja toimetamise, küljendamise, reklaamipaigutuse ja ajalehtede trükkimise eest. Sisu annavad linnaosavalitsused.

„Meie koostöö linnaosavalitsustega algas kolm aastat tagasi, kui võitsime Lasnamäe Lehe pakkumise. Meil on hea meel anda oma panus pealinna elanike jaoks ühtse teabekeskkonna loomisesse. Praeguses keerulises olukorras on teabel eriti oluline tähendus ning me püüame pakkuda parimaid võimalusi selle avaldamiseks ja vastuvõtmiseks,“ ütles Krabu Grupi juhatuse liige Kirill Krabu.

Kuna Krabu Grupp spetsialiseerub mitmesuguse keerukusastmega infosüsteemide loomisele, siis lõime Lasnamäe Lehele ka mugava teabeportaali, mis annab võimaluse avaldada olulist teavet sagedamini, kui seda lubavad ajalehe ilmumise tähtajad. Sellesarnased komplekssemad lahendused lõime ka Saaremaa ja Pärnu jaoks.

Tallinna linnaosalehti jagatakse tasuta, samuti avaldatakse need veebis. Värskete numbritega saab tutvuda siin:

Haabersti Postipoiss / Kristiine Leht / Lasnamäe Leht / Põhja-Tallinna Sõnumid

Krabu Grupi peamiseks tegevussuunaks on toe pakkumine digitransformatsiooni valdkonnas ja abistavate teenuste osutamine, mis toetavad organisatsioone sellel teekonnal. Krabu Grupp on 2012. aastal Eesti kapitali baasil loodud ettevõte. Ettevõtte tegevuse nurgakiviks on terviklik väärtusahel, mis ühendab sidusvaldkondi. Kirjastamisega seotud projekte viib ellu ettevõtte kommunikatsiooniteenistus.